Jun 17

Kepada,

Semua Ibu/Bapa/Waris/Penjaga,

Murid SMK Tun Hussein Onn,

13700 Perai, Pulau Pinang.

Sukacita dimaklumkan bahawa SMK Tun Hussein Onn akan mengadakan program Jaya Waris & Hari Bertemu Pelanggan mengikut ketetapan berikut:

Tarikh :25hb Jun 2015 (Khamis)

Waktu :10.00 pagi hingga 2.00 petang

Tempat:SMK Tun Hussein Onn, Seberang Jaya

Program ini bertujuan memberi maklumat terkini mengenai prestasi akademik dan personaliti anak/jagaan tuan/puan. Justeru itu pihak sekolah memohon jasa baik tuan/puan untuk hadir dalam program tersebut.Sukacita dimaklumkan bahawa tuan/puan dibenarkan untuk membawa balik anak/jagaan tuan/puan selepas bertemu guru tingkatan anak/jagaan tuan/puan mulai jam 10.00 pagi.

Segala kerjasama dan keprihatinan pihak tuan/puan dalam menjayakan program ini amat dihargai dan didahului dengan ucapan terima kasih.

1. nina karina

Sorry can’t attend because I’m at work. The break time is too short.

2. cheap oakley sunglasses

Thanks a lot for sharing+ACE-