Takwim SMK Tun Hussein Onn Tahun 2017

Takwim smktho 2017 boleh dimuat turun di sini

This entry was posted in PENTADBIRAN. Bookmark the permalink.

2 Responses to Takwim SMK Tun Hussein Onn Tahun 2017

1. AHMAD FUAD HISHAM says:

Assalamualaikum.
    Terima kasih kerana memuat turun takwim untuk 2017. Saya mencadangkan pembaikan agar dibuat pada awal tahun dan diberitahu kepada para ibubapa melalui pelajar tentang takwim ini. Maklumlah para ibubapa bukan setiap hari membuka website ini.

Saya juga mencadangkan lebih banyak program melibatkan para ibubapa dan guru-guru serta pelajar-pelajar supaya hubungan ibubapa-sekolah-anak-anak terjalin. Ini memudahkan kommunikasi terus dari pihak sekolah dan para ibubapa. Contohnya, Sukan, gotong royong, bacaan yasin dan sebagainya. Saya yakin hubungan ibubapa dan sekolah amat penting dalam pendidikan anak-anak.

Wassalam…& terima kasih.

• adminsmktho says:

Inshaallah..Pihak sekolah akan cuba untuk melakukan penambahbaikan dari semasa ke semasa.
      Terima Kasih atas cadangan dan keperihatinan pihak Tuan.

Comments are closed.